072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Porsche Cayenne

4.8 Turbo
  • Sportchrono
  • Burmester
  • Leder
  • Navi
  • Luchtvering
  • 21''
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 89.568 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
426197247
CarrosserieSUV
Bouwjaar2015
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelG
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders8
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)486 X 195 X 172
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Porsche Cayenne. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Het met leer beklede interieur is comfortabel en stijlvol. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Koude handen? Da′s voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Laat ze achterin ook maar genieten: deze Porsche Cayenne is uitgevoerd met een verwarmde achterbank. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 21 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, elektrisch verstelbare lendensteun, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Topprestaties in muziek en geluid? Dat is bijgeleverd in de vorm van het high performance audiosysteem! Natuurlijk is het systeem ook voorzien van: navigatiesysteem, multifunctioneel lederen stuur en achteruitrijcamera. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Superstrak parkeren wordt een eitje dankzij de parkeersensoren. Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control.

Zoals u mag verwachten van deze Porsche Cayenne is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen.

Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Buiten onze openingstijden is een bezoek aan onze showroom eventueel op afspraak mogelijk.

Opties
12V-aansluiting bagageruimte
12Volt aansluiting
ABS en ESP
Achterbank verwarmd
Achteruitrijcamera
Adaptief demping systeem
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)