072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Porsche Cayenne

Coupé 3.0 E-Hybrid
  • Manufaktur
  • HUD
  • 360
  • PANO
  • Chrono
  • Carbon
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 15.832 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
171136562
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurZwart
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders6
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)493 X 200 X 167
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Met zijn elegante vormgeving en aangename interieur omgeving, is deze Porsche Cayenne Coupé in elk opzicht van topklasse, typisch voor echte Duitse auto's. De benzinemotor geeft deze auto sportieve prestaties en zorgt voor een laag brandstofverbruik. De leren bekleding straalt klasse en goede smaak uit. U zult absoluut de luxe waarderen van de stoelverwarming, verwarmbare achterbank, en het verwarmbare stuur dat inbegrepen is in dit voertuig. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en kan worden geopend voor extra ventilatie. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. De slimme koplampen gebruiken de allernieuwste matrix LED-verlichting. Altijd maximaal zicht, nooit verblinding bij de tegenligger. Bij de uitrusting van deze Porsche horen onder meer 22 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, adaptief onderstel, trailer assistent en dakspoiler.

De 360 graden camera kan het blinde vlek probleem van de achteruitkijkspiegel oplossen, waardoor ongevallen worden voorkomen. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. Muziek luisteren onderweg was nog nooit zo'n genoegen! Het high performance audiosysteem levert een unieke geluidservaring. Uw smartphone komt onderweg weer helemaal op verhaal door de draadloze telefoonlader. Natuurlijk behoren dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Als bestuurder van deze Porsche bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Net als in een straaljager kunt u altijd vooruit blijven kijken. De head-up display zorgt dat uw ogen geen seconde hoeven af te dwalen en projecteert alle benodigde info op de voorruit.. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Porsche bovendien hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Buiten onze openingstijden is een bezoek aan onze showroom eventueel op afspraak mogelijk.

Opties
Aanhanger assistent
ABS en ESP
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterruitverwarming
Achterstoelen verwarmd
Achteruitrijcamera
Adaptief demping systeem
Afdekhoes
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side achter