072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Renault Captur

1.3 TCe BOSE SOUD, NAVIGATIE/CAMERA, CRUISE, ECC AIRCO, LEER
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio-navigatie full map
  • Bekleding rundleder Noir (CUIR01)
  • electronic climate controle
  • Elektrisch bedienbaar glazen schuif- en kanteldak (TOPAN)
  • Elektrisch verwarmbare voorstoelen (SGACHA)
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 42.941 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
72322814
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving

Innovatie en elegantie. Dat is wat ze bij Renault bedoelen met 'Drive for change'. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Van de diverse pluspunten is ook het lederen interieur het noemen waard. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Licht, luxe en gemak komen samen in de vorm van het elektrische bediende glazen panoramadak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en verstelbare lendensteunen.

De hoogwaardige achteruitrijcamera en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. Mocht zich een probleem voordoen, dan krijgt u via remote services op uw smartphone te zien wat er precies aan de hand is, waar u ook bent. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De audiobediening op het stuur zorgt dat muziek en informatie kunnen worden aangepast zonder het zicht op de weg te verliezen. Ook DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur zijn aan boord.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Captur samen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Renault. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. U bent mede dankzij hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

 Wij zijn per WhatsApp ook bereikbaar Telefoon nummer: 0682609792 Deze auto is netjes onderhouden en wordt geleverd met teller rapport. Al onze auto's zijn schadevrij. Onze internetprijzen zijn vaste meeneem/handelsprijzen. Bij import auto's zijn de papieren aanwezig zodat kilometerstand gecontroleerd kan worden. Tevens ruilen wij ook auto's, motoren, caravans, campers in. Ook auto's te koop gevraagd. Tevens bieden wij ook garantie/service pakketten aan. Vraag naar de voorwaarden. Op al onze verkopen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
meer informatie: www.jenfautos.nl

Onze advertenties worden met de grootste zorg samengesteld. Ondanks alle inspanningen kan er altijd een fout in de advertentie voorkomen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de opties zoals vermeld in de advertentie. Controleer bij een proefrit de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. 

Opties
Apple Carplay/Android Auto
audio-navigatie full map
Bekleding rundleder Noir (CUIR01)
electronic climate controle
Elektrisch bedienbaar glazen schuif- en kanteldak (TOPAN)
Elektrisch verwarmbare voorstoelen (SGACHA)
6-voudig elektrisch verstelbare bestuurderstoel (SGAV04)
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achterspoiler
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem