072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Renault Master

T35 2.3dCi 165PK L3 Pick-up Dubbellucht Energy Nr. V204
  • Bedrijfswagen
  • Airco
  • Cruise
  • Navi
  • Trekgewicht 3500KG
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-204-MA
CarrosserieOpen laadbak
Bouwjaar2024
KleurGrijs metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2298 CC
Omschrijving

Bakmaat 385 x 204 Trekgewicht 3500kg

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Elke rit de perfecte zit met de heerlijke comfortstoelen. Bij de rijke uitrusting horen ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Renault is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Maximumsnelheid? Even de cruise control instellen en u blijft perfect binnen de marges. Deze Renault is voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.

U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
Airbag bestuurder
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
All-Season banden
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Armsteun voor
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Boordcomputer
Brake Assist System
Brandstofreservoir 105Liter
Garanties
Fabrieksgarantie 01-03-2026