072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Renault Scénic

1.3 TCe Initiale Paris
  • Navi
  • Camera
  • Cruise
  • 71.851 km Dealeronderhouden
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 71.851 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-390-JH
CarrosserieMPV
Bouwjaar2019
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)441 X 187 X 165
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Betrouwbaar in kwaliteit, een topper in rijprestaties en qua conditie in blakende vorm. Deze Renault Scénic staat voor u klaar! De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. De verwarmbare voorstoelen inclusief massagefunctie benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen.

Het digitale dashboard ondersteunt u voortdurend met actuele, bruikbare informatie. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Met de ingebouwde spraakbediening kunt u de belangrijkste voertuigsystemen bedienen met stemcommando's. De luidsprekers van het high performance audiosysteem omringen u met een uitgebalanceerd geluid. U bent in deze Renault ook voorzien van full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Scénic samen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Ook helpen het head-up display, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

Opties
Achterstoelen verschuifbaar
Achteruitrijcamera
Afwijkende dakkleur
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
100% onderhouden
Bovag