072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

SEAT Ateca

1.0 EcoTSI Style Business Intense CAMERA / STOELVERW / FULL LED / DAB+ / NAVI / CARPLAY / PDC
  • Achteruitrijcamera
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cruise control
  • Dab
  • Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 127.201 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XF-659-H
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingAlcantara
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)446 X 184 X 162
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Een mooie, praktische auto voor het hele gezin. Het is een krachtige driecilinder benzinemotor die deze SUV aandrijft. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, dakrails, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Nekkramp en verdraaide schouders zijn verleden tijd. Door de achteruitrijcamera is iedere meter achter de auto glashelder in beeld. Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Ook regensensor, cruise control, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

In de SEAT Ateca heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Met voorzieningen als hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor u klaar!


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Achteruitrijcamera
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Cruise control
Dab
Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 17"
Media system navi (ZN1)
Navigatiesysteem full map
Parkeer assistent
Parkeersensor achter
Garanties
Nap