072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

SEAT Ibiza

1.0 TSI FR Business Intense /Navi/Apple/Android/Clima/Camera/1e Eig/NAP/Garantie
  • Achteruitrijcamera
  • Airco (automatisch)
  • Android auto
  • Apple carplay
  • Cruise control adaptief
  • Eerste eigenaar
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 68.931 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XR-980-G
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)415 X 178 X 144
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Kilometer na kilometer, bocht na bocht levert deze dealer onderhouden SEAT Ibiza 1.0 TSI FR van de eerste eigenaar de beste rijprestaties. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Goeie looks? Jazeker! Maar de sportstoelen zorgen ook voor een goed gesteunde en comfortabele zit. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, autotelefoon met bluetooth, multimedia systeem, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten.

Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de DAB-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audio-installatiesysteem met Apple Carplay / Android Auto en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur of met uw stem. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze SEAT met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Ook keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, boordcomputer en lederen versnellingspook zijn aan boord.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze SEAT Ibiza samen. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u belangstelling heeft voor een van onze auto’s dan maak ik graag een afspraak met u!

Betreft een origineel in Nederland geleverde auto, dus de volledige historie is bekend en heeft absoluut de juiste kilometerstand. Onze afleveringskosten zijn € 549,- inclusief nieuwe APK-keuring, nationale auto pas en 3 maanden garantie. Financiering en Lease is mogelijk. Proefrit uitsluitend via telefonische afspraak. Kijk voor meer info op onze website www.autonavap.nl Openingstijden: maandag 13:00 tot 17:00, dinsdag t/m. vrijdag 10:00 tot 17:00, zaterdag 10:00 tot 15:00.

Opties
Achteruitrijcamera
Airco (automatisch)
Android auto
Apple carplay
Cruise control adaptief
Eerste eigenaar
Keyless entry
LED dagrijverlichting
Lichtmetalen velgen 17"
Navigatiesysteem full map
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
Garanties
3 maanden huis-garantie
Nap