072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

ŠKODA Kamiq

1.5 TSI 150PK STYLE VIR.COCKPIT ADAP.CRUISE LED PDC CARPLAY LMV LED V+A STOELVERW. ADAP.CRUISE 09/2023
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 11.441 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    GJH-72-R
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2023
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)424 X 179 X 156
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Ontdek de Bijna Nieuwe Skoda Kamiq van september 2023!

    Ben je op zoek naar een compacte SUV die zowel stijlvol als praktisch is? Zoek niet verder! De Skoda Kamiq van september 2023 biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en plezierige rijervaring.

    Krachtige en Zuinig Met een sterke en zuinige 1.5 TSI motor van 150 pk en een automatische transmissie, ben je verzekerd van een soepele rit, of je nu door de stad rijdt of op de snelweg. Bovendien geniet je van de Skoda fabrieksgarantie bij de dealer in jouw eigen woonplaats.

    Speciale Aanbieding Profiteer nu van onze trekhaak aanbieding: inclusief montage voor slechts € 599!

    Uitgerust met de Nieuwste Technologieën

    Veiligheid: De Kamiq is uitgerust met airbags voor de bestuurder en passagier, een botswaarschuwingssysteem met City-noodremfunctie, en een elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP).
    Comfort: Geniet van de Climatronic airconditioning met 2 zones, verwarmbare voorstoelen, en een multifunctioneel stuur met schakelfunctie.
    Connectiviteit: Blijf verbonden met Apple CarPlay en Android Auto, een digitaal combi-instrument (virtual cockpit), en een inductielaadstation voor smartphones.
    Design: De LED-dagrijverlichting, lichtmetalen velgen, en stijlvolle metallic lak geven de Kamiq een moderne uitstraling.
    Extra’s die het Verschil Maken

    Gebruiksgemak: Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, een variabele laadvloer, en een middenarmsteun voor en achter zorgen voor extra comfort.
    Rijassistentie: Automatische afstandsregeling (ACC) met Frontradar-Assistent, rijbaanassistentie (Lane Assist), en vermoeidheidsherkenning maken elke rit veiliger.
    Entertainment: Het infotainment-pakket Bolero met 8 luidsprekers, DAB+ radio, en Bluetooth handsfree-installatie zorgt voor een geweldige rijervaring.
    Met zijn moderne technologieën en stijlvolle design is de Skoda Kamiq van 2023 de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige en betrouwbare SUV. Mis deze kans niet en ervaar zelf de ultieme rijervaring!


    Bedrijfsinformatie

    Voor al u w vragen kunt u bellen op : 0246450121 of info@top-autos.nl


    Wij zijn voor u geopend OP AFSPRAAK :

    Maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 / 13:00 -18:00.
    Zaterdag 09:00 – 16:00 .

    Er staan altijd 180 Bijna nieuwe auto's op voorraad met Fabrieksgarantie.

    Aan de in de advertenties getoonde informatie , foto's, prijzen/ nieuwprijzen kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Al het getoonde is onder voorbehoud van invoerfouten en eventuele tussentijdse verkoop. Archief foto's kunnen door ons
    worden hergebruikt. * Sommige functies/opties kunnen abonnement afhankelijk zijn. Neem bij twijfel over de juistheid van deze advertentie altijd contact op met de verkoop afdeling van Topauto's Wijchen.


    * AKTIE, BIJ AANSCHAF VAN UW AUTO EEN RONDJE MEERIJDEN IN EEN: FERRARI SF90 met 1000 PK OF MET EEN LAMBORGHINI AVENTADOR SV 750 PK.

    Voor vragen kunt u ons bellen op: 024 6450121 of mailen info@top-autos.nl .

    Opties
    12Volt aansluiting
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterlichten LED
    Achterruitverwarming
    Achterspoiler
    Adaptive Cruise control
    Afdekhoes
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Garanties
    Bovag