072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Tesla Model 3

Long Range AWD 78 kWh
  • Autopilot
  • ACC
  • Lane
  • Blindspot
  • Stuurverwarming
  • subsidie €2000
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 82.987 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
396417923
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurZwart metallic
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a06-10-2020
Gewicht1828 Kg
Omschrijving

LET OP: Met volledig elektrische personenauto’s komt u in aanmerking voor een subsidie. Deze regeling geldt voor nieuwe en gebruikte elektrische personenauto's. Op gebruikte elektrische voertuigen kunt u een subsidie aanvragen te hoogte van €2.000!
Houd er wel rekening mee dat 2024 het laatste jaar is dat er subsidie ter beschikking wordt gesteld.

Heerlijk, zo′n hatchback. De extra deur aan de achterkant maakt van laden en lossen een eitje. Met de elektromotor rijdt u stil en snel de toekomst in. Maar ook schoon en zuinig. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 82.987 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Een beetje luxe is nooit weg, toch? Vandaar de stoelverwarming! De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Het interieur baadt in een zee van licht door het glazen panoramadak. Beknibbelen op comfort is er niet bij met deze Tesla Model 3. Hij is zelfs voorzien van een verwarmd stuurwiel! Bij de uitrusting van deze Tesla horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Met de ingebouwde spraakbediening kunt u de belangrijkste voertuigsystemen bedienen met stemcommando's. Met het full map navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Kabelkluwens en stekkerslingers van smartphones zijn hier niet aan de orde. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons maakt opladen strak, simpel en snel. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Deze auto is eenkennig en start alleen voor z′n baas dankzij de keyless start.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Tesla in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Safety First: gaat u onaangekondigd over de lijn van uw rijstrook, dan waarschuwt de lane assist. In deze Tesla vinden we verder een autonoom remsysteem en dodehoekdetectie

Zuinig, stil, voordelig… de redenen voor elektrisch rijden zijn eindeloos. Maar het meest overtuigend is nog altijd een proefrit. Bel ons voor een afspraak!

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Buiten onze openingstijden is een bezoek aan onze showroom eventueel op afspraak mogelijk.

Opties
ABS en ESP
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterklep automatisch openen/sluiten
Achteruitrijcamera
Adaptieve bochtverlichting
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem