072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Volkswagen Crafter

35 2.0 TDI 177PK L5H3 Dubbel Cabine Nr. V111
  • Bedrijfswagen
  • Airco
  • Cruise
  • Camera
  • Comfortstoel
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 41 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-111-CR
CarrosserieDubbel cabine
Bouwjaar2024
KleurDeep Ocean Blue
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1968 CC
Omschrijving

Laadruimte 367 (+ ruimte onder schot 416) x 183 x 196 (lxbxh)

Prijs is rijklaar met fabrieksgarantie.

Ingetogen vormgeving, een veelzijdig interieur en moderne veiligheidssystemen zijn eigenschappen die u in elke Volkswagen terugziet. Waarom Volkswagen een goede keuze is, ervaart u zelf met deze Crafter. Niet voor niets is de vraag naar Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De comfortstoel zorgen voor precies de juiste zit, hoe lang de rit ook is. Een prettige maar ook veilige extra is de schuifdeur voor passagiers. Ruim instappen, geen openslaande portieren die voor ongelukken zorgen… Een riante optie! In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: warmtewerend glas, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Het audio-installatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel, zodat u uw ogen op de weg kunt houden. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. De regensensor reageert op de neerslag die op de voorruit belandt. Van een paar spatjes tot een hoosbui: de ruitenwissers weten wat ze te doen staat. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Deze auto is voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Deze Volkswagen biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt.

Een proefrit maken met deze Volkswagen Crafter? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!

Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
Achteruitrijcamera
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
App Connect
Apple Carplay/Android Auto
Armsteun voor
Audio-pakket