072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Volkswagen Golf

Cabriolet 2.0 TSI GTI
  • 211PK
  • Stoelverwarming
  • Navi
  • PDC V+A
  • Xenon
Bouwjaar 2012
Kilometerstand 243.290 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
3-KGH-32
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2012
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren2
Afmetingen in cm (L B H)425 X 178 X 142
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Natuurlijk, een Volkswagen is ontwikkeld om efficiënt, veilig en moeiteloos te rijden. Maar deze Golf Cabriolet is bovendien voorzien van tal van extra's die het leven nog aangenamer maken. Volkswagen-rijders weten het: een VW is gebouwd voor duurzaamheid en deze Golf Cabriolet ziet er dan ook uit als nieuw. Een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Het stijlvolle lederen interieur geeft deze Volkswagen Golf Cabriolet net dat beetje extra. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. Uitstekende zitsteun en een strakke look? Daar zorgen de sportstoelen voor! Het blijft een indrukwekkend schouwspel als de elektrisch bedienbare kap opent en sluit. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.

Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem en het navigatiesysteem. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Volkswagen zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren voor en achter. De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden. Ook is de Volkswagen uitgerust met: multifunctioneel lederen stuur, dvd-systeem, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Rempedaal, handrem - allemaal niet meer nodig bij stilstaan op een helling. De hill hold control zet ‘m onbeweeglijk en veilig vast tot u weer gas geeft.

Lijkt deze Volkswagen u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!

Opties
Advance-pakket
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
airco
Alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Anti Slip Control