072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Volkswagen Polo

1.0 TSI Highline Business R R-LINE / VIRTUAL / STOELVERW / CAMERA / CARPLAY / CLIMA / PDC / NL-AUTO .
  • Achteruitrijcamera
  • Adaptieve onderstelregeling (Sport Select) (PDF)
  • Airco (automatisch)
  • Airconditioning, automatisch (Climatronic) (PH3)
  • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • Cruise control adaptief
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 24.229 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
J-418-RB
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurLicht wit
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)417 X 175 X 146
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Rijden als nieuw? Dan is deze Volkswagen Polo een fantastische buitenkans. Prille cijfers op de teller, piepjong ogend, verbluffend actueel in extra's en opties... Deze Volkswagen Polo heeft het allemaal! De R-Line styling geeft deze Volkswagen Polo een aantrekkelijke meerwaarde en rijden wordt een feestje! Volkswagen-rijders weten het: een VW is gebouwd voor duurzaamheid en deze Polo ziet er dan ook uit als nieuw. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Winter... Eerst krabben, dan genieten van de stoelverwarming. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, LED-dagrijverlichting, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Via het digitale dashboard bent u permanent op de hoogte van alle informatie die u nodig heeft voor een veilige rit. Hoeveel ruimte heeft u nog bij het inparkeren? De achteruitrijcamera brengt helder in beeld wat zich achter de auto bevindt en geeft een geluidssignaal. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem geeft duidelijke instructies terwijl u muziek streamt vanaf uw telefoon of luistert naar het glashelder geluid van de digitale radio. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Ook dashboard met spraakbediening, automatische airconditioning, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. De auto is ook uitgerust met brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Even bellen voor een afspraak en u kunt deze auto van top tot teen zelf bekijken.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Achteruitrijcamera
Adaptieve onderstelregeling (Sport Select) (PDF)
Airco (automatisch)
Airconditioning, automatisch (Climatronic) (PH3)
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Cruise control adaptief
Dab
Digitaal instrumentenpaneel (Active Info Display) (9S0)
Lichtmetalen velgen 16"
Navigatiesysteem full map
Parkeer assistent
Parkeersensor achter
Garanties
Nap