072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Volkswagen Polo

1.2 TDI BlueMotion Comfortline
  • 15" lichtmetalen velgen "Lakeside" 6Jx15 met 195/55 banden (PJ7)
Bouwjaar 2012
Kilometerstand 121.932 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
59-XNB-4
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2012
KleurShadow blue metallic (blauw metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Als u meestal niet met z'n vijven op stap hoeft, is deze compacte Volkswagen Polo ideaal. Het ruimtelijk gevoel is echt verbluffend dankzij de slimme indeling. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Polo, bijvoorbeeld. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een driecilinder dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Een auto die (even) stilstaat, heeft geen aandrijving nodig en ook geen brandstof. Dus schakelt het start-stopsysteem de motor tijdelijk uit als u moet wachten voor een stoplicht, een trein of een open brug. En als u verder kunt, schakelt het systeem de motor automatisch weer in. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 15 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, dakspoiler, in hoogte verstelbare voorstoelen, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Voor de lange ritten is de cruise control een verademing. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Ook lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook zijn aan boord.

Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Polo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De juiste bandenspanning is essentieel voor een stabiele wegligging. Het bandenspanningscontrolesysteem houdt in de gaten of banden voldoende lucht bevatten

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

Tijdelijk op afspraak ​geopend!

Wij zijn tijdelijk uitsluitend op afspraak geopend. Bel gerust voor een afspraak op : 06 ​83 82 18 56.

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten lease, denk daarbij bijvoorbeeld aan financial lease maar ook operational lease. Operational lease is de meest complete vorm van leasen, u heeft daarbij geen omkijken naar de extra kosten. De voordelen op een rij:

- All-in zorgeloos rijden
- Alleen nog maar tanken
- Inclusief verzekering en wegenbelasting
- Onderhoud en pechhulp inbegrepen. 

Bent u geïnteresseerd? Vraag naar de voorwaarden. 

Ons bezoekadres/showroom is in ALKMAAR vlakbij het AFAS stadion: Brand Cars, Fluorietweg 23A 1812 RR te Alkmaar. Alle auto’s worden standaard geleverd met Nationale Auto Pas, technische controle en voorzien van Nederlands kenteken, getoonde prijzen zijn inclusief BPM en eventueel 21% BTW. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen. 

Type- en specificatie fouten zijn voorbehouden.

Opties
15" lichtmetalen velgen "Lakeside" 6Jx15 met 195/55 banden (PJ7)
afst. bed. voor centr. deurvergr.
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Boordcomputer incl. tyre leak indicator (WMR)
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
buitenspiegels in carrosseriekleur
bumpers in carrosseriekleur
centrale deurvergrendeling
Garanties
Nap