072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Volkswagen Polo

1.4-16V 86pk Highline Panoramadak NL-Auto NAP Apple Carplay Clima Cruise Navi 15"LMV Trekhaak 1000kg
  • 15" lichtmetalen velgen "Lakeside" 6Jx15 met 195/55 banden (PJ7)
  • Alarm (WD1)
  • Apple carplay
  • Boordcomputer incl. tyre leak indicator (WMR)
  • Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
  • Buitenspiegels in carrosseriekleur
Bouwjaar 2011
Kilometerstand 218.428 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
33-SPT-5
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2011
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingOnbekend
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 168 X 150
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Leuke goed rijdende complete Polo 1.4-16v met Panoramadak,
Huidige stand 218.428km
APK apr. 2025
2 Sleutels aanwezig
Genoemde prijs is meeneemprijs

Door de jaren heen heeft Volkswagen talloze verschillende modellen gebouwd, maar daarbij stonden altijd dezelfde kwaliteiten centraal: een geweldige bouwkwaliteit, veilig weggedrag en uitstekend comfort. Die kwaliteiten vindt u dus ook terug in deze Polo. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Polo. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Van binnen lijkt het allemaal uitermate ruim dankzij de vrije inval van daglicht via het elektrisch bediende glazen panoramadak. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 15 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, adaptieve verlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem en het navigatiesysteem. Want in deze Volkswagen bedient u ze vanaf het stuurwiel. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Altijd goed zicht? De regensensor zorgt ervoor! Maximumsnelheid? Even de cruise control instellen en u blijft perfect binnen de marges. En deze auto heeft ook automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook als standaard uitrusting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Polo samen. Te weinig lucht in de banden kan leiden tot een lekke band of zelfs een klapband. Daarom waarschuwt het bandenspanningscontrolesysteem als de druk te laag is.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.

Opties
15" lichtmetalen velgen "Lakeside" 6Jx15 met 195/55 banden (PJ7)
Alarm (WD1)
Apple carplay
Boordcomputer incl. tyre leak indicator (WMR)
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Cruise control
Cruise control (8T2)
electronic climate control
Elektrische ramen achter
Elektrische ramen achter (4drs) (W4B)
Executive Plus pakket (W05)
Garanties
Nap