072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Volvo XC70

3.2 Kinetic ECC AIRCO, CRUISE, LEER, ELEC DAK,
  • electronic climate controle
  • elektrisch glazen schuif-/kanteldak
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 16"
  • parkeersensor voor en achter
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2008
Kilometerstand 216.730 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
KT-283-L
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2008
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelF
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders6
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud3192 CC
Omschrijving

Deze Volvo XC70 staat voor u klaar. Een geweldige, nog jonge occasion die goed is voor gemakkelijk nog een tonnetje of twee op de teller. De automatische transmissie en de zescilinder benzinemotor maken het autorijden snel en comfortabel. Deze Volvo is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Volvo XC70 is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Het interieur glanst in daglicht door het elektrisch bedienbare panoramadak. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Verder is de Volvo uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Audiobediening op het stuur is aanwezig. Gemak en veiligheid voor alles, toch? Hoeveel ruimte u nog heeft bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da's gemakkelijk! De aanwezige cruise control scheelt lekker in brandstofkosten. En ook bij de flitspaal. Met lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en boordcomputer is deze Volvo helemaal compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.

Bent u nieuwsgierig naar deze Volvo XC70? Laat het ons dan snel weten.

 Wij zijn per WhatsApp ook bereikbaar Telefoon nummer: 0682609792 Deze auto is netjes onderhouden en wordt geleverd met teller rapport. Al onze auto's zijn schadevrij. Onze internetprijzen zijn vaste meeneem/handelsprijzen. Bij import auto's zijn de papieren aanwezig zodat kilometerstand gecontroleerd kan worden. Tevens ruilen wij ook auto's, motoren, caravans, campers in. Ook auto's te koop gevraagd. Tevens bieden wij ook garantie/service pakketten aan. Vraag naar de voorwaarden. Op al onze verkopen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
meer informatie: www.jenfautos.nl

Onze advertenties worden met de grootste zorg samengesteld. Ondanks alle inspanningen kan er altijd een fout in de advertentie voorkomen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de opties zoals vermeld in de advertentie. Controleer bij een proefrit de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. 

Opties
electronic climate controle
elektrisch glazen schuif-/kanteldak
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 16"
parkeersensor voor en achter
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
afdaal assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem