072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Audi A3

Sportback 1.4 e-tron PHEV Lease Edition
  • Autonomous Emergency Braking
  • Climate Control
  • Cruise control
  • Elektrisch glazen panorama-dak
  • Lederen/stof bekleding
  • LED koplampen
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 136.941 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
KX-664-P
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2016
KleurMythos Black (zwart metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)442 X 179 X 148
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Deze keurige en uiterst compleet te noemen Audi A3 Sportback 1.4 e-tron S-Line is nieuw geleverd door Audi dealer Ames te Dordrecht.

Dankzij de combinatie van een elektromotor én een benzinemotor is de e-tron zeer snel, terwijl het verbruik lager ligt dan dat van het zuinigste stadsautootje. Dat is niet alleen heel goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Deze techniek is bekend van hybride-auto's, maar de e-tron is niet zomaar een hybride. Net als de inmiddels bekende hybride-auto's laadt de e-tron de accu's (lithium-ion, 8.8 kWh) bij tijdens remmen of uitrollen. Daarnaast kunnen de accu's met een druk op de knop ook tijdens het rijden worden opgeladen; dat voelt dan alsof de A3 continu tegen de wind in rijdt. Tenslotte kunnen de accu's worden geladen aan het stopcontact of via een publiek laadpunt. Van de bijzondere techniek is aanvankelijk weinig merkbaar en dat is precies hoe Audi het bedoeld heeft. De bestuurder heeft veel minder inzicht in de werking van de techniek dan bij andere elektrische en hybride auto's. Alleen de toerenteller is vervangen door een "vermogensmeter" en naast de toetsjes voor de parkeerhulp en de tractiecontrole is een bescheiden EV-knop te vinden. Volop rijplezier kunt u verwachten van deze Audi A3 Sportback.

o.a. voorzien van: panoramadak, 18 inch lichtmetalen velgen, volledig digitaal instrumentenpaneel, sportstoelen, navigatiesysteem, parkeersensoren voor en achter, LED lampen, half lederen bekleding, vol automatische airco, zwarte hemelbekleding, lane assist, dimmende binnenspiegel, etc..


Bedrijfsinformatie

Proefrijden in uw eigen omgeving? Past het u niet naar Friesland af te reizen? Geen probleem! Wij komen graag naar u toe. Waar u ook woont in Nederland. Eén van onze medewerkers rijdt met de auto naar uw woonplaats. Na een korte uitleg kunt u proefrijden in uw eigen omgeving.

Opties
Autonomous Emergency Braking
Climate Control
Cruise control
Elektrisch glazen panorama-dak
Lederen/stof bekleding
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 18"
Metaalkleur
Navigatiesysteem full map + hard disk
Panoramadak
Parkeersensor voor en achter
Rijstrooksensor met correctie
Garanties
Auto Trust
Nap