072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Audi A3

Sportback 40 TFSI e S-Line Pano Leer Virtual Camera Elektr. achterklep PDC LED Stoelverwarming LM velgen BTW auto
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 49.965 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    845596422
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2021
    KleurDonker blauw metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / alcantara
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud1395 CC
    Omschrijving

    Dit betreft een schitterende Audi, afkomstig van de eerste eigenaar! Deze dealer onderhouden auto is zo goed als nieuw en verkeerd in een zeer goede conditie. Dit voertuig is rijkelijk uitgerust met het luxe en complete ''S-Line" pakket.

    De Audi A3 Sportback, zoals dit exemplaar, valt op door de combinatie van zijn ingetogen design, zijn ruime interieur en zijn uitstekende rijeigenschappen. Voor liefhebbers van rijplezier is de S-Line styling een belangrijke reden om voor deze auto te kiezen. De krachtige hybridemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Misschien valt u voor het lederen interieur. Maar wat een licht van binnen ook, dankzij het elektrisch bediende glazen panorama dak; en niet te vergeten het grote gemak van een elektrisch bedienbare achterklep. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook Full LED koplampen, warmtewerend glas, drive mode control, zwarte hemelbekleding, dakspoiler en in delen neerklapbare achterbank.

    Een gevisualiseerd overzicht van alle belangrijke functies wordt geleverd door het digitale dashboard. Bij het inparkeren laat de achteruitrijcamera precies zien hoeveel meter... decimeter... centimeter ruimte er nog is! Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. Kaartlezen is verleden tijd, dankzij het aanwezige full map navigatiesysteem. Voor WIFI hoeft u niet meer de weg af. Deze auto heeft een eigen WIFI-hotspot aan boord. U bent in deze Audi ook voorzien van met leder bekleed dashboard, WIFI-hotspot, electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor.

    U geniet nog meer van het rijden met uw Audi omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Bij een gevaarlijke situatie is remmen essentieel. De Brake Assist haalt het maximum uit de remcapaciteiten van deze Audi A3 Sportback.

    Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze Audi wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.

    Opties
    ABS
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Alarmsysteem
    Aluminium interieur afwerking
    Anti Blokkeer Systeem