072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Audi A4

Avant 1.8 TFSI Business Edition
  • Bluetooth
  • Cruise control
  • Navigatie
  • PDC V+A
Bouwjaar 2014
Kilometerstand 244.963 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
4-TDJ-57
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2014
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)470 X 183 X 144
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse Audi A4 Avant. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Ziet er goed uit, die sportstoelen. Maar waar het om gaat, is de solide zit onder alle omstandigheden. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, dakspoiler, neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en verwarmde ruitensproeiers.

U bedient het navigatiesysteem met harde schijf en het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze Audi A4 Avant voorzien van parkeersensoren! In deze Audi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Relaxt rijden is meegeleverd in de vorm van cruise control. Ook is de Audi uitgerust met: lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

In de Audi A4 Avant heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.

Als u nieuwsgierig bent naar deze Audi A4 Avant, neem dan snel contact met ons op.

Opties
Achterbank neerklapbaar
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
airco
Airco automatisch
Aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Anti Slip Control
Armsteun achter
Armsteun voor
Garanties
Nap