072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Audi A6

Avant 45 TFSI S-Line Edition
  • Achteruitrijcamera
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Buitenspiegels elektr. met geheugen
  • Connected services
  • Cruise control
  • Elektrisch verstelb. passagiersstoel met geheugen
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 123.894 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
G-609-ZV
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2020
KleurWit metallic
BrandstofHybride
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)507 X 189 X 149
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Het zijn juist de Duitse autofabrikanten die steeds opnieuw grenzen verleggen, nieuwe technieken ontwikkelen en auto's nog beter maken. Deze Audi A6 Avant is daar een goed voorbeeld van, een auto die is ontwikkeld om op hoog niveau, veilig en comfortabel te rijden onder alle omstandigheden. Het sportieve uiterlijk is meegeleverd in de vorm van de S-Line styling. Met een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze Audi over uitstekende prestaties. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Ook is de auto voorzien van: 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, halflederen bekleding, warmtewerend glas en zwarte hemelbekleding.

Uw rit wordt comfortabel en veilig gemaakt door het digitale dashboard dat alles projecteert wat u wenst in de digitale wereld van mobiliteit. Of u nu achteruit rijdt, parkeert of een smalle straat inslaat, de 360 graden camera op deze auto, mogelijk gemaakt door vier camera's, biedt een perfect beeld van uw omgeving. Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. Een massieve sound of fluisterzachte verstaanbaarheid? Het high performance audiosysteem presteert op topniveau. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, regensensor, cruise control, automatisch dimmende buitenspiegels en isofix-aansluiting.

De Audi A6 Avant is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Deze auto komt van de eerste eigenaar. Natuurlijk leveren wij deze keurig onderhouden auto af met Garantie en tellerrapport van Nationale Autopas. Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.


Bedrijfsinformatie

Baron Auto's is al 25 jaar een begrip in Assendelft en omstreken,wij bieden betrouwbare occasions aan die eerst zorgvuldig worden nagezien voordat ze de showroom ingaan.In ons splinternieuwe pand hebben wij de modernste gereedschappen en apparatuur om uw auto perfect af te leveren en te onderhouden. Tot ziens bij Baron Auto's.

Openingstijden showroom ; Dinsdag t/m vrijdag van 8.00 t/m 17.00 zaterdag 9.00 t/m 15.00

Opties
Achteruitrijcamera
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Buitenspiegels elektr. met geheugen
Connected services
Cruise control
Elektrisch verstelb. passagiersstoel met geheugen
extra getint glas achter
Keyless start
Kleur wit
LED achterlichten
Lederen stuurwiel
Lichtmetalen velgen 19"
Garanties
Bovag
Nap