072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Audi Q7

TFSI QUATTRO 7 PRS, NAVIGATIE/CAMERA, PANORAMA, LEER, CRUISE
  • airco (automatisch)
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • lichtmetalen velgen 20"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map + hard disk
  • rondomzicht camera
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 80.181 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
TT-228-N
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1984 CC
Omschrijving

VOOR MEER FOTO'S KIJK OP DE WEBSITE: WWW.JENFAUTOS.NL

Bij het ontwerpen van de Audi Q7 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Als u het over uitstraling hebt, dan kunt u niet om het effect van de S-Line styling heen. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De luxe van het lederen interieur, gecombineerd met het gemak van het elektrisch bediende glazen panorama dak en de superhandige elektrisch bedienbare achterklep zorgen voor een wel heel complete uitvoering. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Deze Audi Q7 heeft als extra een uitstekende luchtvering. Een groot plezier voor inzittenden en bagage. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 20 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het gebruik van de 360 graden camera op deze auto vergemakkelijkt het parkeren aanzienlijk, vooral in krappe ruimtes. De high-end technologie van het high performance audiosysteem staat garant voor geluid van het hoogste niveau. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Audi zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. De uitrusting van deze Audi is met navigatiesysteem met harde schijf, sportstuur met schakelpaddels, cruise control, automatisch dimmende buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg.

Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

 Wij zijn per WhatsApp ook bereikbaar Telefoon nummer: 0682609792 Deze auto is netjes onderhouden en wordt geleverd met teller rapport. Al onze auto's zijn schadevrij. Onze internetprijzen zijn vaste meeneem/handelsprijzen. Bij import auto's zijn de papieren aanwezig zodat kilometerstand gecontroleerd kan worden. Tevens ruilen wij ook auto's, motoren, caravans, campers in. Ook auto's te koop gevraagd. Tevens bieden wij ook garantie/service pakketten aan. Vraag naar de voorwaarden. Op al onze verkopen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
meer informatie: www.jenfautos.nl

Onze advertenties worden met de grootste zorg samengesteld. Ondanks alle inspanningen kan er altijd een fout in de advertentie voorkomen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de opties zoals vermeld in de advertentie. Controleer bij een proefrit de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. 

Opties
airco (automatisch)
elektrisch glazen panorama-dak
lichtmetalen velgen 20"
metaalkleur
navigatiesysteem full map + hard disk
rondomzicht camera
S Line exterieur
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
airco separaat achter
alarm klasse 3
aluminium interieur afwerking