072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Audi Q8

50 TDI 3.0-V6 286pk quattro Pro Line Plus Automaat BTW Clima Cruise Navi Camera Panoramadak Sfeer Leder 22"LMV
  • Achterbank plus (3NS)
  • Achterbank verwarmd
  • Achteruitrijcamera (KA2)
  • Airco separaat achter
  • Akoestisch glas in de voor- en achterportieren (VW0)
  • Assistentiepakket 'Tour' (PCC)
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 174.040 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
ZJ-515-Z
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurGrijs metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders6
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)511 X 200 X 175
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Nette goed onderhouden Q8 50TDI 286pk,
Huidige stand 174.040km
APK tot okt. 2025

Zijn dynamische uiterlijk maakt al direct duidelijk wat voor rijervaring u van deze Audi Q8 mag verwachten: pure sportiviteit. De S line exterieur styling accentueert het sportieve karakter van deze Audi. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een automatische transmissie. De leren bekleding straalt klasse en goede smaak uit. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. In dit voertuig hoeft u nooit meer kou te lijden dankzij functies als stoelverwarming en verwarmbare achterbank, evenals een verwarmbaar stuur. Als u blij wordt van licht en ruimte dan zult u zeker genieten van het elektrisch bediende panoramadak. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Daglicht bij nacht? De koplampen met matrix LED-verlichting zorgen ervoor. In deze Audi profiteert u onder andere ook van: 22 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard stelt u in staat uw cockpitinterface te personaliseren. Het inventieve 360 graden camerasysteem op deze auto heeft de functie om u assistentie te bieden in nauwe ruimtes en straten, waar het achteruit rijden vaak een uitdaging is. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Loopt het verkeer onderweg vast, schakel dan de file assistent in en laat het systeem zorgen voor de juiste afstand bij stilstaan en rijden. Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn premium audiosysteem, full map navigatiesysteem, electronic climate control, draadloos opladen, digitale radio en regensensor.

In de Audi Q8 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Deze Audi Q8 is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. In deze Audi vinden we verder een head-up display, dodehoekdetectie, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Een proefrit maken met deze Audi Q8? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!

Opties
Achterbank plus (3NS)
Achterbank verwarmd
Achteruitrijcamera (KA2)
Airco separaat achter
Akoestisch glas in de voor- en achterportieren (VW0)
Assistentiepakket 'Tour' (PCC)
Audi lane departure warning incl emergency assist (6I5)
Audi Phone Box (9ZE)
Audi side assist inclusief Audi pre sense rear (PCH)
Audi smartphone interface (IU1)
Autonomous Emergency Braking
Bang & Olufsen Premium soundsystem met 3D sound vóór (9VS)