072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Audi TT

Roadster TT RS quattro, Elek. stoelen, B&O
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 43.923 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    T-951-VG
    CarrosserieCabriolet
    Bouwjaar2019
    KleurTurbo blauw
    BrandstofBenzine
    EnergielabelG
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders5
    Aantal deuren2
    Afmetingen in cm (L B H)420 X 183 X 136
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. In Duitsland is auto's maken een ernstige serieuze zaak. Dat blijkt al jaren door de onderscheidende rijkwaliteiten, oerdegelijke uitvoering en technische innovatie van Duitse merken. Sportief, stoer en net even anders dan anders, mede dankzij de S-Line styling. De automatische transmissie en de vijfcilinder benzinemotor maken het autorijden snel en comfortabel. Als we het over extra cachet hebben, moeten we zeker het lederen interieur noemen. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Zijwaartse g-krachten worden solide opgevangen door de sportstoelen. Opvallend is de geavanceerde matrix LED-verlichting met daglichtkwaliteit. De koplampen dimmen automatisch het deel van de lichtstraal waar voor- of tegenliggers in rijden. De overige segmenten blijven aan en verlichten de weg maximaal. Tot de uitrusting van deze Audi behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en verstelbare lendensteunen.

    Voor een goed en duidelijk overzicht onderweg is het digitale dashboard uitermate slim ingedeeld. De achteruitrijcamera levert eersteklas parkeerservice. U weet precies hoeveel ruimte u nog heeft, in beeld en geluid. Smakelijke subs en knisperend hoog: het high performance audiosysteem geeft elke frequentie een kwaliteitsbehandeling voor akoestisch genieten onderweg. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het navigatiesysteem met harde schijf! Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Natuurlijk behoren sportstuur met schakelpaddels, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

    In de Audi TT Roadster heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Deze Audi TT Roadster is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden.

    Zoek een bijpassende outfit en kom 'm uitproberen. Even contact opnemen en hij staat gereed!


    Bedrijfsinformatie

    Inruil & financiering mogelijk. Tevens onderhoud & APK. Reparatie airco's. Levering & montage softtops. Levering en montage winterbanden.
    Volg ons op facebook www.facebook.nl/cabrioland en twitter: https://twitter.com/#!/cabriolandnl

    Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

    Opties
    Achterspoiler
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Audio installatie
    B&O Soundsysteem
    Bandenspanningscontrolesysteem
    Garanties
    6 maanden volledig