072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

BMW 1 Serie

114i EDE
  • Airco
  • Bluetooth
  • Parkeersensoren achter
Bouwjaar 2014
Kilometerstand 163.690 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
TL-943-Z
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2014
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren3
Afmetingen in cm (L B H)432 X 177 X 142
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto’s om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merkt u achter het stuur van deze BMW 1-serie. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem. Want in deze BMW bedient u het vanaf het stuurwiel. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Met lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter is deze auto helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 1-serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
airco
Aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Anti Slip Control