072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

BMW 2 Serie

Active Tourer 218i M-pakket
  • Centennial Executive
  • Automaat
  • Dealeronderhouden
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 63.770 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
KP-932-K
CarrosserieMPV
Bouwjaar2016
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingAlcantara
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)434 X 180 X 156
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Neem plaats in de cockpit, start de motor en voel het vermogen. Met deze sportieve BMW 2-serie Active Tourer hebt u altijd de controle. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een driecilinder motor en een automatische transmissie. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn regensensor, cruise control, sportstuurwiel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 2-serie Active Tourer samen. In gevaarlijke verkeerssituaties helpt het accident avoidance system om een aanrijding te vookomen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. De auto is ook uitgerust met brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

Opties
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
airco
Airco automatisch
Alarm klasse 3
Alcantara bekleding
Garanties
Nap