072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

BMW 2 Serie

Active Tourer 220i 190PK 4 Cilinder Executive AUTOMAAT / FULL LED / PDC / HEAD-UP / GR NAVI / CLIMA / NL-AUTO
  • Airco (automatisch)
  • Bluetooth
  • centrale vergrendeling met afstandsbediening
  • Cruise control
  • Dimlichten automatisch
  • Elektrisch bedienbare achterklep
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 37.277 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
PK-001-T
CarrosserieMPV
Bouwjaar2017
KleurLicht wit parelmoer
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)434 X 180 X 156
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Het stijlvolle design van deze auto, de elegante contouren, zijn onmiskenbare rijcomfort en zijn krachtige motor maken van deze BMW 2-serie Active Tourer een auto die je met trots zult bezitten. Op de teller van deze auto staat slechts 37277 kilometer. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in hoogte verstelbare voorstoelen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Locatie, motorconditie, storingen... via Connected Services krijgt u alle vitale info over de auto door. Ook handig bij pech! Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Altijd twee handen aan het stuur, wel zo veilig en gemakkelijk. Ook daaraan is gedacht, met de audiobediening op het stuur. Natuurlijk behoren Park Distance Control (pdc) achter, regensensor, cruise control, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In de BMW 2-serie Active Tourer heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Airco (automatisch)
Bluetooth
centrale vergrendeling met afstandsbediening
Cruise control
Dimlichten automatisch
Elektrisch bedienbare achterklep
Elektrische ramen voor en achter
Keyless start
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 17"
Metaalkleur
Navigatiesysteem
Garanties
Nap