072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

BMW 5 Serie

520i High Executive Edition
  • M- pakket
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 128.193 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
H-318-TT
CarrosserieSedan
Bouwjaar2020
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
Afmetingen in cm (L B H)494 X 187 X 148
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Alle technologie in de BMW 5-serie is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Het lederen interieur is een stijlvolle extra van deze BMW 5-serie. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en verstelbare lendensteunen.

Snelheid, omgevingsinfo, navigatie en communicatie... Het digitale dashboard geeft alles realtime weer. Overzichtelijk en veilig parkeren met de achteruitrijcamera. Overal en altijd. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het navigatiesysteem met harde schijf wijst de weg! Extra opties op deze auto zijn: achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en cruise control.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 5-serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. Accident avoidance system is een actief hulpmiddel om aanrijdingen te voorkomen. In deze BMW vinden we verder een hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Bel nu onze verkoopadviseur voor een proefrit!

Opties
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrij camera
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
airco
Airco automatisch
Garanties
Nap