072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

BMW X5

xDrive30d M-pakket Leer Navi 360° Elektr. achterklep ACC Stoelverwarming voor en achter Memory seats Climate voor & achter Virtual cockpit Elektr. verstelbare stuurkolom
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 139.511 km
    Brandstof Diesel
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    52725238
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2019
    KleurGrijs
    BrandstofDiesel
    EnergielabelD
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders6
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)489 X 194 X 176
    Omschrijving

    Dit betreft een schitterende BMW X5 xDrive30d met een M-pakket. Deze dealer onderhouden auto is zo goed als nieuw. Tevens heeft de auto altijd zijn onderhoud genoten bij enkel en alleen een officiële BMW dealer.

    Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze BMW X5 van het bouwjaar 2019 heeft 139511 kilometer op de teller staan. Een zescilinder dieselmotor en een automatische transmissie zorgen samen voor een snelle en comfortabele rijervaring. Op het lijstje aantrekkelijke extraatjes vallen meteen op: het lederen interieur en de elektrisch bedienbare achterklep. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Elke rit is veilig en comfortabel dankzij de relaxte luchtvering en de comfortstoelen. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas en zwarte hemelbekleding.

    U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. Het high performance audiosysteem staat garant voor een levendige en krachtige muziekweergave. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Ook dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem met harde schijf, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en automatisch dimmende buitenspiegels zijn aan boord.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Ook helpen het hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

    Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!

    Opties
    12V-aansluiting
    ABS
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Adaptief demping systeem
    Afdaal assistent
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)