072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Ford Focus

Wagon 1.5 EcoBoost ST Line X Business
  • Automaat
  • B&O
  • ACC
  • Lane assist
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 56.006 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-251-KS
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2021
KleurRood
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)467 X 183 X 150
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Ford, een merk met geschiedenis. En een ijzersterke reputatie. Go Further, zeggen ze. Een aantrekkelijke filosofie. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een driecilinder motor en een automatische transmissie. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Koude handen? Da's voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Tot de uitrusting behoren ook LED koplampen, sportonderstel, aluminium dakrailing, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas.

Twijfelen hoeveel ruimte u achter de auto heeft? Met de achteruitrijcamera weet u altijd hoeveel centimeter! Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. De luidsprekers van het high performance audiosysteem omringen u met een uitgebalanceerd geluid. Smartphone in het rood? Geen punt, de draadloze telefoonlader zorgt voor een volle accu. U bent in deze Ford ook voorzien van dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, climate control, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

In de Ford Focus Wagon heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Verder is deze auto uitgerust met accident avoidance system, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Opties
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterspoiler
Achteruitrij camera
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
airco
Garanties
Nap