072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Ford Kuga

1.5 EcoBoost Trend Ultimate TREKHAAK / CARPLAY / NAVI / CLIMA / PDC / BLUETOOTH / CRUISE / NL-AUTO
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bluetooth
  • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • centrale vergrendeling met afstandsbediening
  • Cruise control
  • electronic climate control
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 184.604 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
SJ-652-G
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurLicht wit
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)463 X 186 X 176
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Ford Kuga van het bouwjaar 2018 heeft 184604 kilometer op de teller staan. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Comfortabel zitten, ook als de rit onstuimig is? Dat kan met de sportstoelen. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en aluminium dakrails.

Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Met het in dashboard opgenomen navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. De parkeersensoren waarschuwen wanneer u te krap inparkeert of dat ene paaltje niet hebt gezien. Natuurlijk behoren regensensor, cruise control, lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Zoals u mag verwachten van deze Ford Kuga is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Deze Ford Kuga is voorzien van Brake Assist, die extra remkracht geeft bij een noodstop. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Ford bovendien hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Bluetooth
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
centrale vergrendeling met afstandsbediening
Cruise control
electronic climate control
Keyless start
Lichtmetalen velgen 17"
Navigatiesysteem full map
Trekhaak
12Volt aansluiting
Achterbank in delen neerklapbaar
Garanties
Nap