072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Ford Transit Connect

1.5 ST-LINE/XL-LANG/85900KM/AUT/NAV/CAMERA
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 85.900 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
VJJ-35-H
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2021
KleurMOONLIGHT BLACK (zwart metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1499 CC
Omschrijving

HELEMAAL DE JUISTE UITVOERING:AUTOMAAT,NAVIGATIE,CAMERA,LANGE XL UITVOERING,DAKRAILS,17INCH VELGEN,VOORRUIT VERWARMING NOOIT MEER KRABBEN!,PDC,WIJ REGELEN GRAAG U LEASE ! 0643559762

Go Further, is het motto bij Ford. Dit is uw kans om ook die extra stap te maken. Met zijn dieselmotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Ontspannen rijden in een optimale zithouding: daarvoor zorgen de comfortstoelen. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Zelfs bij weinig parkeerruimte krijgen passagiers via de schuifdeur voldoende mogelijkheid om in en uit te stappen. Verder is de Ford uitgerust met: 17inch lichtmetalen velgen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en start-stopsysteem.

Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze Ford Transit Connect een achteropkomend verkeer waarschuwing. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De uitrusting van deze Ford is met DAB ontvangst, regensensor, cruise control, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

Als bestuurder van deze Ford bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken.

Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken. wel na telefonische afspraak 0643559762


Bedrijfsinformatie

Wij zijn uitsluitend geopend op afspraak telefoon:0643559762

Opties
*GEEN AFLEVERKOSTEN*
*PRIJS IS RIJKLAAR*
1.BELT U VOORDAT U LANGSKOMT 0643559762
Accu met grotere capaciteit
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrijcamera
Airbag-pakket
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem (ABS)