072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Jeep Compass

1.4 MultiAir Longitude
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Achteruitrijcamera
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • Cruise control
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 102.814 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
G-552-BZ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)439 X 182 X 163
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Kijk voor een volledige fotoreportage op www.AutoNol.nl
Whatsapp: 06- 57668466

Een rit met de Jeep Compass is telkens weer een feestje, en dankzij zijn rijcomfort stappen u en uw passagiers na iedere rit verkwikt weer uit. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Zodra u naar de 'R' schakelt, gaat de achteruitrijcamera in werking en heeft u een perfect zicht op alles wat zich achter de auto afspeelt. Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Aan boord van deze Jeep Compass is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! De uitrusting van deze Jeep is met lederen stuur, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Jeep Compass is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. In deze Jeep vinden we verder een hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Lijkt deze Jeep u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!


Bedrijfsinformatie

Wij kunnen de eventuele financiering van de auto geheel voor u verzorgen, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast kunt u auto's jonger dan 10 jaar oud nu ook Private Leasen incl. eigendom! Dit kan al vanaf € 300.- per maand (afhankelijk van merk, type ed) inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp! Bovendien kunnen, indien gewenst, alle zaken online geregeld worden en kunt u proefrijden met de auto aan huis. Bel ons voor de mogelijkheden of de exacte leaseprijs per maand op 033-2465517, wij staan u graag ter woord! Whatsapp: 06-57668466

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld, is Vakgarage Auto Nol niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden, zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Opties
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrijcamera
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Cruise control
kunstlederen/stof bekleding
Lichtmetalen velgen 17"
Trekhaak (meerprijs v.a 500euro)
100% Onderhouden
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Garanties
100% onderhouden
Nap