072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Jeep Renegade

1.4 MultiAir Longitude ECC AIRCO, CRUISE, ELEC PAKKET,
  • airco (automatisch)
  • lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 98.304 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GJJ-06-V
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1368 CC
Omschrijving

Deze Jeep Renegade maakt een voortreffelijke indruk. Hiermee mag je gezien worden in de stad én op de weg! De aandrijving van deze Jeep wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Verder is de Jeep uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bediende ramen.

Het audio-installatiesysteem met dab-ontvangst bedient u veilig met knoppen op het stuur. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Boem is ho? Niet bij deze Jeep Renegade. De piepjes van de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. Relaxt rijden is meegeleverd in de vorm van cruise control. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en lederen versnellingspook.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

 Wij zijn per WhatsApp ook bereikbaar Telefoon nummer: 0682609792 Deze auto is netjes onderhouden en wordt geleverd met teller rapport. Al onze auto's zijn schadevrij. Onze internetprijzen zijn vaste meeneem/handelsprijzen. Bij import auto's zijn de papieren aanwezig zodat kilometerstand gecontroleerd kan worden. Tevens ruilen wij ook auto's, motoren, caravans, campers in. Ook auto's te koop gevraagd. Tevens bieden wij ook garantie/service pakketten aan. Vraag naar de voorwaarden. Op al onze verkopen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
meer informatie: www.jenfautos.nl

Onze advertenties worden met de grootste zorg samengesteld. Ondanks alle inspanningen kan er altijd een fout in de advertentie voorkomen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de opties zoals vermeld in de advertentie. Controleer bij een proefrit de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. 

Opties
airco (automatisch)
lichtmetalen velgen 17"
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
audio installatie
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
buitenspiegels in carrosseriekleur