072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Kia e-Soul

DynamicLine 64 kWh 204 Pk
  • Achteruitrijcamera
  • Climate Control
  • Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp
  • Getint glas
  • LED koplampen
  • Lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 51.124 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-596-FZ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurSnow White (wit parelmoer)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)422 X 183 X 161
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a09-07-2020
Omschrijving

Deze keurige en volledig onderhouden Kia e-Soul heeft een accucapaciteit van 64 KWh en heeft daarom een WLTP actieradius van 452 kilometer, in de praktijk zal dit wat lager zijn. De auto heeft een nieuwwaarde van 42.040 euro en valt daarom in de subsidieregeling. Bij aanschaf van de auto
krijgt u 2.000,- euro subsidie. Dit jaar kunt u hiervan nog profiteren. De laatste servicebeurt is uitgevoerd op kilometerstand 49.010 bij Wensink te Leeuwarden.

De e-Soul ziet er niet alleen van de buitenkant bijzonder uit, ook het interieur straalt plezier uit. Ovalen panelen "omarmen" groepen van knoppen. Dat staat speels en maakt snel duidelijk waar welke functies waar te vinden zijn. De e-Soul heeft een heel andere gewichtsverdeling dan een soortgelijke auto met een benzine- of dieselmotor. De e-Soul is veel zwaarder, maar dat gewicht is geconcentreerd op de ideale plaats: centraal en onderin. Het hogere gewicht vereist een heel andere afstemming van de wielophanging ("vering"), terwijl het lage en centrale zwaartepunt de e-Soul van nature stabieler maakt dan een auto met verbrandingsmotor. Tegelijkertijd is de Soul zelfs bovengemiddeld ruim en praktisch. De uitrusting is modern en compleet, met veel aandacht voor (actieve) veiligheid.

o.a. voorzien van: Harman Kardon audiosysteem, adaptive cruise control, lane assist, achteruitrijcamera, getint glas, 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, stoelverwarming, stuurverwarming, navigatiesysteem, vol automatische airco, etc..


Bedrijfsinformatie

Proefrijden in uw eigen omgeving? Past het u niet naar Friesland af te reizen? Geen probleem! Wij komen graag naar u toe. Waar u ook woont in Nederland. Eén van onze medewerkers rijdt met de auto naar uw woonplaats. Na een korte uitleg kunt u proefrijden in uw eigen omgeving.

Opties
Achteruitrijcamera
Climate Control
Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp
Getint glas
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 17"
Parkeersensor voor en achter
Rijstrooksensor met correctie
Stoelverwarming
Stuurwiel verwarmd
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Garanties
100% onderhouden
Auto Trust