072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Kia Niro

1.6 GDi Hybrid DynamicPlusLine TREKHAAK / LEDER / STOELVERW / STUURVERW / ACC / CAMERA / CLIMA / PDC .
  • Achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Cruise control adaptief
  • Dab
  • Keyless entry
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 140.769 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XN-011-G
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurDonker blauw metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)436 X 181 X 155
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Er is volop leefruimte in deze Kia Niro, een perfecte kruising tussen veelzijdigheid en comfort. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Het met leer beklede interieur geeft deze auto een gedistingeerde uitstraling. Last van de vorst? Door de stoelverwarming zit u in ieder geval vorstelijk! Als het buiten koud wordt, voelt zo'n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, dakrails, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Harder, zachter, aan, uit, volgende track, nieuwe zender... alle audiofuncties zijn regelbaar via de audiobediening op het stuur. Ook is de Kia uitgerust met: DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Kia Niro is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Als elke meter en elke seconde telt, wilt u dat het remsysteem maximaal presteert. Met de Brake Assist bent u daar zeker van. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Cruise control adaptief
Dab
Keyless entry
Keyless start
Lederen bekleding
Lichtmetalen velgen 16"
Parkeersensor achter
Stuurwiel verwarmd
Trekhaak
Garanties
Nap