072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Land Rover Range Rover Velar

5.0 V8 SVAutobiography Dynamic Ed. Panorama Head Up 360º Alcantara hemel Meridian Massage Elektr. achterklep Stoelventilatie Stuurverwarming Stoel verwarming voor & achter Climate voor & achter
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 48.106 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    610782714
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2019
    KleurDonker grijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelG
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders8
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)488 X 193 X 168
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Hierbij bieden wij onze prachtige Land Rover Range Rover Velar 5.0 V8 SVAutobiography Dynamic Edition (met maar liefst 551pk) aan. Deze dealer onderhouden auto is zo goed als nieuw. Complete onderhoudsdocumentatie is aanwezig.

    Neem plaats in de cockpit, start de motor en voel het vermogen. Met deze sportieve Land Rover Range Rover Velar hebt u altijd de controle. Deze auto heeft een kilometerstand van 48106, het bouwjaar is (eind) 2019. De krachtige motor geeft deze Land Rover uitstekende prestaties. Even een paar wel héél aantrekkelijke pluspunten van deze fraaie auto: een elektrisch bediend glazen panorama dak, een elektrisch bedienbare achterklep en een prachtig lederen interieur! Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel hoe de massagefunctie zorgt voor verfrissende doorbloeding op de lange ritten. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Laat ze achterin ook maar genieten: deze Land Rover Range Rover Velar is uitgevoerd met een verwarmde achterbank. De verlichting van de koplampen geeft het gevoel dat het altijd dag is. De slimme matrix LED-technologie past zich aan bij tegenliggers, zonder verlies van lichtkwaliteit. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 22 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, trailer assistent, zwarte hemelbekleding en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

    Met het digitale dashboard kunt u de cockpit-interface naar uw voorkeur instellen. De 360 graden camera wordt mogelijk gemaakt door vier camera's die tezamen werken om zo een uitgebreid zicht te bieden, wat van grote waarde is bij het navigeren door smalle straatjes en parkeerplekken. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. Als belangrijke extra geldt zonder twijfel het high performance audiosysteem met topkwaliteit geluidsweergave. Deze auto is voorzien van met leder bekleed dashboard, full map navigatiesysteem, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control en DAB ontvangst.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Land Rover Range Rover Velar samen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Verder is deze auto uitgerust met head-up display, dodehoekdetectie, hill hold functie, Abs - anti blokkeer systeem met brake assistant en bandenspanningcontrolesysteem.

    Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!

    Opties
    12V-aansluiting
    12V-aansluiting bagageruimte
    Aanhanger assistent
    ABS
    Achterbank elektrisch verstelbaar
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achterspoiler
    Adaptief demping systeem
    Afdaal assistent
    Afwijkende dakkleur
    Airbag(s) hoofd achter