072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Mazda 3

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 122 Comfort met Bose
  • achteruitrijcamera
  • Apple CarPlay: navigeren en muziek luisteren
  • audio installatie premium
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • buitenspiegels elektr. met geheugen
  • buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 37.370 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-584-DZ
CarrosserieSedan
Bouwjaar2020
KleurSnowflake white pearl
BrandstofHybride
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

| AUTOMAAT | APPLE CARPLAY | HEAD UP | ACHTERUITRIJCAMERA | LEDER | HEAD UP | NED AUTO |

Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Mazda 3. Het beste van twee werelden komt samen in de hybride motor. Daarmee wordt deze Mazda 3 aangedreven door zowel brandstof als door de elektrische accu, die al rijdend of remmend wordt bijgeladen. Altijd al een voorkeur voor een lederen interieur gehad? Deze Mazda 3 heeft het! Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Geen gekleum meer in de koude dagen. Het verwarmd stuurwiel voelt als een weldaad na het ijskrabben. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen zijn aan boord.

De hoogwaardige achteruitrijcamera en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Via uw smartphone en Connected Services checkt u eenvoudig de belangrijke functies van de auto, overal en altijd. In deze auto klinkt uw favoriete muziek nog beter dankzij het high performance audiosysteem. Kaartlezen is verleden tijd, dankzij het aanwezige full map navigatiesysteem. De uitrusting van deze auto is met electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende buitenspiegels en boordcomputer behoorlijk compleet.

Deze Mazda biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Recht voor u ziet u de weg én alle dashboardinformatie dankzij de head-up display Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Even bellen voor een afspraak en deze Mazda staat voor u klaar!

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achteruitrijcamera
Apple CarPlay: navigeren en muziek luisteren
audio installatie premium
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektr. met geheugen
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
DAB ontvanger
electronic climate controle
head-up display
keyless entry
keyless start
lederen bekleding
Garanties
Nap