Financial lease

Mazda CX-30

2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid Comfort
  • achteruitrij assistent
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • binnenspiegel automatisch dimmend
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 48.007 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
P-838-ND
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurMachine gray
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

| APPLE CARPLAY | DODEHOEK DETECTIE | PARKEERSENSOREN | HEAD UP | ADAPTIEF CRUISE CONTROL | NED AUTO |

Wereldwijd worden de Japanse automerken geprezen om hun baanbrekende ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau van hun auto's. Dat is ook te merken aan deze Mazda CX-30. De combinatie van een verbrandingsmotor en een elektromotor zorgt voor prima rij-eigenschappen en een laag brandstofverbruik. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Pak aan, 't is winter! Zo'n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

De achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Natuurlijk behoren automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende buitenspiegels en lederen versnellingspook ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De geavanceerde technologie in deze Mazda is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Een veilige rit voor ogen: daarvoor zorgt de head-up display! Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
binnenspiegel automatisch dimmend
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegel(s) automatisch dimmend
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
cruise control adaptief
dodehoek detectie
head-up display
keyless entry
Garanties
Nap
© 2024 Leasefabriek - Alle rechten voorbehouden