072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Mazda CX-5

2.0 SkyActiv-G 165 GT-M Line 4WD
  • Navi
  • Camera
  • Trekhaak
  • 63.164 km Dealeronderhouden
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 63.164 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GPX-16-K
CarrosserieSUV
Bouwjaar2016
KleurWit parelmoer
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

De Mazda CX-5 is ontworpen als een alleskunner waarmee u zowel in de stad als in de buitengebieden uit de voeten kunt. De aandrijving van deze SUV komt voor rekening van een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Het met leer beklede interieur is comfortabel en stijlvol. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen horen tot de voorzieningen op deze auto.

Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. In deze auto klinkt uw favoriete muziek nog beter dankzij het high performance audiosysteem. Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen full map navigatiesysteem. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Ook DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur horen tot de voorzieningen op deze auto.

In de Mazda CX-5 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Belangstelling? Bel ons en we leggen de sleutels klaar voor een proefrondje.

Opties
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Audio installatie premium
Autonomous Emergency Braking
Bagagedek
Bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
100% onderhouden
Bovag