072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

McLaren 600LT

Spider 3.8 V8 Lift Vol Alcantara Sportstoelen
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 19.869 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    172513699
    CarrosserieCabriolet
    Bouwjaar2019
    KleurWit
    BrandstofBenzine
    EnergielabelG
    TransmissieAutomaat
    BekledingAlcantara
    Aantal cilinders8
    Aantal deuren2
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud3799 CC
    Omschrijving

    Het strandgevoel begint al bij het instappen. In deze cabrio is iedere rit een beetje vakantie. Deze McLaren 600LT Spider staat garant voor vele veilige en comfortabele kilometers. Met een achtcilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze McLaren over uitstekende prestaties. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. De techniek staat voor niets: het gebruiksvriendelijke dak gaat elektrisch open of dicht. Ook 20 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting zijn aan boord.

    Wat wilt u onderweg horen? Er is volop keus, dankzij bluetooth. Het navigatiesysteem is met het audio-installatiesysteem gecombineerd. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. In deze McLaren kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Ook verstelbaar stuur en automatisch dimmende binnenspiegel zijn aan boord.

    De McLaren 600LT Spider is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden.

    Probeer de cabrio-ervaring met een proefrit. Bel onze verkoopadviseur voor een afspraak!

    Opties
    Achterspoiler
    Adaptief demping systeem
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Alarmsysteem
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Audio installatie