072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Mercedes-Benz A-Klasse

160 AMG-LINE LEER, NAVIGATIE, LED/XENON, ZWARTE HEMEL
  • achterbank in delen neerklapbaar
  • airco
  • AMG-styling
  • armsteun voor
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • cruise control
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 50.887 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GJJ-79-V
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2017
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1595 CC
Omschrijving

Je merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De Mercedes-Benz A-klasse is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2017 en heeft 50887 kilometer gelopen. Een aantrekkelijke en fraaie optie is de expressieve AMG-styling. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. In deze Mercedes-Benz profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, AMG-styling, sportonderstel, halflederen bekleding en warmtewerend glas.

Het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem bedient u met knoppen op het stuur. Aan boord van deze Mercedes-Benz A-klasse is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Achter het stuur van deze Mercedes-Benz bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Lange stukken vermoeiend? Niet met de cruise control! De uitrusting van deze Mercedes-Benz is met sportstuurwiel, airconditioning en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Mercedes-Benz A-klasse is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een noodstop maken doet u liever niet. Maar áls het nodig is, geeft de Brake Assist maximale ondersteuning. U bent mede dankzij hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

 Wij zijn per WhatsApp ook bereikbaar Telefoon nummer: 0682609792 Deze auto is netjes onderhouden en wordt geleverd met teller rapport. Al onze auto's zijn schadevrij. Onze internetprijzen zijn vaste meeneem/handelsprijzen. Bij import auto's zijn de papieren aanwezig zodat kilometerstand gecontroleerd kan worden. Tevens ruilen wij ook auto's, motoren, caravans, campers in. Ook auto's te koop gevraagd. Tevens bieden wij ook garantie/service pakketten aan. Vraag naar de voorwaarden. Op al onze verkopen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
meer informatie: www.jenfautos.nl

Onze advertenties worden met de grootste zorg samengesteld. Ondanks alle inspanningen kan er altijd een fout in de advertentie voorkomen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de opties zoals vermeld in de advertentie. Controleer bij een proefrit de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. 

Opties
achterbank in delen neerklapbaar
airco
AMG-styling
armsteun voor
Bluetooth telefoonvoorbereiding
cruise control
LED achterlichten
LED dagrijverlichting
lederen/stof bekleding
LED koplampen
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map