072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Mercedes-Benz B-Klasse

180 Business Solution AMG
  • AMG-styling
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Connectiviteitspakket smartphone (PBI)
  • electronic climate control
  • Lichtmetalen velgen 18"
  • Private lease beschikbaar!
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 91.488 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
G-741-HK
CarrosserieMPV
Bouwjaar2019
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)443 X 180 X 158
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Kijk voor een volledige fotoreportage op www.AutoNol.nl
Whatsapp: 06- 83834668

Het stijlvolle design van deze auto, de elegante contouren, zijn onmiskenbare rijcomfort en zijn krachtige motor maken van deze Mercedes-Benz B-klasse een auto die u met trots zult bezitten. De AMG-styling van deze auto is zowel smaakmakend als spraakmakend. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. ‘s Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze Mercedes-Benz B-klasse voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het full map navigatiesysteem en het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur of met gesproken commando's. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Het luxeniveau in deze Mercedes-Benz is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Met lederen stuur, automatisch dimmende buitenspiegels en isofix-aansluiting is deze Mercedes-Benz helemaal compleet.

De geavanceerde technologie in deze Mercedes-Benz is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. De dodehoekdetectie waarschuwt als een ander voertuig zich in uw dode hoek bevindt. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Ook helpen het autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Even bellen voor een afspraak en deze Mercedes-Benz staat voor u klaar!


Bedrijfsinformatie

Wij kunnen de eventuele financiering van de auto geheel voor u verzorgen, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast kunt u auto's jonger dan 10 jaar oud nu ook Private Leasen incl. eigendom! Dit kan al vanaf € 300.- per maand (afhankelijk van merk, type ed) inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp! Bovendien kunnen, indien gewenst, alle zaken online geregeld worden en kunt u proefrijden met de auto aan huis. Bel ons voor de mogelijkheden of de exacte leaseprijs per maand op 033-2465517, wij staan u graag ter woord! Whatsapp: 06-57668466

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld, is Vakgarage Auto Nol niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden, zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Opties
AMG-styling
Apple Carplay/Android Auto
Connectiviteitspakket smartphone (PBI)
electronic climate control
Lichtmetalen velgen 18"
Private lease beschikbaar!
Rijstrooksensor met correctie
Trekhaak (meerprijs v.a 500euro)
Voorstoelen verwarmd
100% Onderhouden
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Garanties
100% onderhouden
Nap