072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Mercedes-Benz CLA

180 CDI NAVI / AIRCO / ELEK RAMEN / BLUETOOTH / 18 INCH VELGEN
  • Airco
  • Airco (automatisch)
  • Automatische airconditioning THERMOTRONIC (581)
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
  • centrale vergrendeling met afstandsbediening
Bouwjaar 2014
Kilometerstand 218.109 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
ZF-573-D
CarrosserieSedan
Bouwjaar2014
KleurGrijs metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
Afmetingen in cm (L B H)469 X 178 X 145
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Mercedes-Benz CLA-klasse. Het is een auto van het bouwjaar 2014, hij heeft 218109 kilometer op de teller staan. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen en metallic lak ook tot de uitrusting van deze complete auto.

U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het in dashboard opgenomen navigatiesysteem. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Volume aanpassen, andere radiozender? U bedient het audiosysteem veilig en handig met de functies op het stuur. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en lederen versnellingspook.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Bij een gevaarlijke situatie is remmen essentieel. De Brake Assist haalt het maximum uit de remcapaciteiten van deze Mercedes-Benz CLA-klasse.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Mercedes-Benz in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Airco
Airco (automatisch)
Automatische airconditioning THERMOTRONIC (581)
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
centrale vergrendeling met afstandsbediening
Dimlichten automatisch
Elektrische ramen voor en achter
Garmin® MAP PILOT (357)
Lichtmetalen velgen 18"
Navigatiesysteem full map
Stuurwiel multifunctioneel