072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Mercedes-Benz GLA

180 Business
  • Navi
  • Cruise
  • 77.475 km Dealeronderhouden
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 77.475 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GKJ-91-N
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)446 X 180 X 154
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Zijn dynamische uiterlijk maakt al direct duidelijk wat voor rijervaring u van deze Mercedes-Benz GLA-klasse mag verwachten: pure sportiviteit. Een robuuste viercilinder benzinemotor is verantwoordelijk voor de aandrijving van deze SUV. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Tot de uitrusting van deze Mercedes-Benz behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel en in delen neerklapbare achterbank.

Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Communiceren met uw auto? Dat gaat via remote services. Met uw smartphone maakt u waar dan ook contact om allerlei functies te checken of te activeren. Het full map navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Audio aan/uit? Andere zender? Volgende track? Even klikken via de audiobediening op het stuur en het is geregeld. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. U bent in deze Mercedes-Benz ook voorzien van sportstuur met schakelpaddels, cruise control en airconditioning.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. U bent mede dankzij hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Audioinstallatie met cd-speler
Garanties
100% onderhouden
Bovag