072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

MINI Clubman

Mini 1.5 Cooper Navi Leer Climate PDC Afn. trekhaak Keyless 17" LM velgen Stoelverwarming Sportstoelen LED
    Bouwjaar 2016
    Kilometerstand 68.120 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    174460447
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2016
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingLeder
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren6
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud1499 CC
    Omschrijving

    Hierbij bieden wij onze prachtige Mini Clubman 1.5 Cooper Chili. Deze zeer goed onderhouden auto is zo goed als nieuw. Complete onderhoudsdocumentatie is aanwezig.

    Met een auto als deze MINI Clubman komt u absoluut goed voor de dag. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een handgeschakelde zes versnellingsbak. Het lederen interieur is een stijlvolle extra van deze MINI Clubman. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Stevig ondersteund door de sportstoelen blijft u bij elke beweging op uw plek. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen (in de kleur hoogglans zwart), LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

    Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. Muziek luisteren onderweg was nog nooit zo'n genoegen! Het high performance audiosysteem levert een unieke geluidservaring. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze MINI Clubman voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Ook dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, regensensor, parkeerassistent, cruise control en keyless entry zijn aan boord.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Stoppen en stilstaan op een helling wordt een fluitje van een cent dankzij de hill hold control. Een noodstop maken doet u liever niet. Maar áls het nodig is, geeft de Brake Assist maximale ondersteuning.

    Bel nu onze verkoopadviseur voor een proefrit!

    Opties
    12V-aansluiting
    ABS
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Active Guard
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarmsysteem
    Anti Blokkeer Systeem