072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Nissan Leaf

Acenta 40 kWh
  • 2000 euro subsidie !!
  • Stoel- stuurverwarming
  • ACC
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 51.176 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XX-507-G
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurWit
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)449 X 179 X 153
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a04-04-2019
Omschrijving

'Innovation that excites' omschrijven ze bij Nissan het rijgevoel. En terecht, want deze Japanner loopt al jaren voorop in techniek. Dankzij de stoelverwarming, verwarmbare achterbank en het verwarmbare stuur in deze auto, krijgt het begrip rijcomfort een nieuwe betekenis. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Hoeveel ruimte heeft u nog bij het inparkeren? De achteruitrijcamera brengt helder in beeld wat zich achter de auto bevindt en geeft een geluidssignaal. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van DAB-ontvangst. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Het luxeniveau in deze Nissan is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De Nissan is standaard voorzien van: keyless entry en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. In deze Nissan vinden we verder een dodehoekdetectie, accident avoidance system, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Bent u nieuwsgierig naar deze Nissan LEAF? Laat het ons dan snel weten.

Opties
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank verwarmd
Achteruitrij assistent
Achteruitrij camera
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
airco
Garanties
Nap