072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Nissan Micra

1.0 IG-T 92PK N-Design BOSE SOUND / NAVI / AIRCO / PDC / BLUETOOTH / CRUISE .
  • Airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Audio installatie premium
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • Connect Pack
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 38.056 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
N-262-LK
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurLicht grijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)400 X 174 X 146
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Deze Nissan Micra is van de jongste generatie. Prestaties, brandstofverbruik - alles helemaal van nu. Mét al wat kilometers op de teller. Een nieuw model, maar onder de nieuwprijs! Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen achter en metallic lak.

De hoorbare sensatie van het high performance audiosysteem is een ervaring op zich. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Achter het stuur van deze Nissan bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Voor de lange ritten is de cruise control een verademing. Deze auto heeft airconditioning aan boord. Ook is de Nissan uitgerust met: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en boordcomputer.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Nissan u om veiliger te rijden. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse in deze mooie Nissan? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Airco
Apple Carplay/Android Auto
Audio installatie premium
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Connect Pack
Cruise control
Dab
extra getint glas achter
Navigatiesysteem full map
Parkeersensor achter
12Volt aansluiting
Garanties
Nap