072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Nissan QASHQAI

1.3 DIG-T 140 Pk Tekna +
  • Lederen bekleding
  • LED koplampen
  • Lichtmetalen velgen 19"
  • Navigatiesysteem full map
  • Panoramadak
  • Parkeersensor voor en achter
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 36.642 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
J-108-BF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurSilver (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)439 X 181 X 162
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Deze keurige en uiterst compleet te noemen Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140 Pk is afkomstig van de eerste eigenaar. Nieuw geleverd door Nissan dealer Steza te Emmeloord. De laatste servicebeurt is uitgevoerd op kilometerstand 34.276.

De Nissan Qashqai is de meest verkochte auto in zijn soort. Het geheim achter dat succes is: goede planning. De Qashqai kwam op het juiste moment, toen mensen op zoek waren naar een origineel alternatief voor een standaard hatchback. Daarbij deugt het concept: de Qashqai is wel anders, maar op geen enkele manier minder dan een alledaagse auto. Om bij de tijd te blijven is de Qashqai nu aangepast voor modeljaar 2019. Let op de term "aangepast", want het betreft hier nadrukkelijk geen facelift. Het eerste nieuws voor 2019 is het audio-, communicatie- en navigatiesysteem, het navigatiesysteem toont voortaan kaarten in 3D. De tweede reden om opnieuw met de Qashqai te gaan rijden is de komst van een nieuwe motor. De Nissan-Renault-Mitsubishi alliantie heeft samen met Daimler (Mercedes-Benz en Smart) alles kennis gebundeld om een nieuwe 1.3 liter viercilinder benzinemotor te ontwikkelen. Daarom kan deze nieuwe motor zowel de oude 1.2 als de oude 1.6 liter benzinemotor vervangen. Zo gaat de Qashqai keurig mee met de tijd en zal het succes dus nog wel even aanhouden.

o.a. voorzien van: Panoramadak, lederen bekleding, elektrisch bedienbare voorstoelen, keyless, trekhaak, 360 camera, 18 inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren voor en achter, getint glas, sportstoelen, lane assist, dode hoek detectie, vol automatische airco, stoelverwarming, naviagtiesysteem, etc..


Bedrijfsinformatie

Proefrijden in uw eigen omgeving? Past het u niet naar Friesland af te reizen? Geen probleem! Wij komen graag naar u toe. Waar u ook woont in Nederland. Eén van onze medewerkers rijdt met de auto naar uw woonplaats. Na een korte uitleg kunt u proefrijden in uw eigen omgeving.

Opties
Lederen bekleding
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 19"
Navigatiesysteem full map
Panoramadak
Parkeersensor voor en achter
Rondomzicht camera
Sportstoelen
Trekhaak
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Garanties
100% onderhouden
Auto Trust
Nap