072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Opel Corsa

1.2 Aut. Leer Navi PDC Camera ACC Stuurverwarming LM velgen Climate Carplay Stoelverwarming BTW auto
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 2.740 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    331052527
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2023
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud1199 CC
    Omschrijving

    Dit betreft een schitterende Opel Corsa, afkomstig van de eerste eigenaar! Deze dealer onderhouden auto is zo goed als nieuw en verkeerd in een zeer goede conditie. Dit voertuig is rijkelijk uitgerust met het luxe en complete ''Level 3" pakket.

    Deze kleine rakker is compact in maatvoering, maar groots in formaat. Hoe dat zit? Ervaar het zelf! Deze goed onderhouden Opel heeft slechts 2740 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2023. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De leren bekleding maakt het interieur helemaal af! Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Opel Corsa is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, drive mode control, elektrische handrem en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

    Natuurlijk brengt het digitale dashboard alle ritinformatie perfect in beeld. Maar ook communicatie, navigatie en tal van andere functies zijn permanent te volgen. De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Er is geen bestemming die het aanwezige navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Ook is de Opel uitgerust met: audiobediening op het stuur, DAB ontvangst, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

    Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, Abs - anti blokkeer systeem met brake assistant, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

    U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Opel te reserveren.

    Opties
    12V-aansluiting
    ABS
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Adaptieve cruise control
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarmsysteem
    Anti Blokkeer Systeem