072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Peugeot 2008

1.2 PureTech Allure
  • Navi
  • Cruise
  • 80.543 km Dealeronderhouden
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 80.543 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GHP-34-Z
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)416 X 174 X 157
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Van een Peugeot mag u het nodige verwachten. Rijcomfort, prestaties en gevoel voor schoonheid. Motion & Emotion. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. In deze Peugeot profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Handig en veilig: Connected Services. Alle vitale functies en data van de auto checkt u via de app op uw smartphone. Selecteer uw reisbestemming en het full map navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Gemak en veiligheid gaan prachtig samen. Bijvoorbeeld door de audiobediening op het stuur. En deze auto heeft ook DAB ontvangst, parkeersensoren achter, regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur als standaard uitrusting.

In de Peugeot 2008 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept. De auto is ook uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Garanties
100% onderhouden
Bovag