072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Peugeot 2008

1.6 VTi 120 Pk Automaat Allure
  • Climate Control
  • Getint glas
  • Lederen bekleding
  • Lichtmetalen velgen 16"
  • Navigatiesysteem full map
  • Panoramadak
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 53.945 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
KT-278-L
CarrosserieSUV
Bouwjaar2015
KleurBLANC NACRE (wit metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)416 X 174 X 157
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Deze keurige en zeer compleet uitgevoerde Peugeot 2008 1.6 VTi 120 PK Automaat is nieuw geleverd door Peugeot dealer ECB te Essen ( Duitsland). De auto is volledig onderhouden, de laatste servicebeurt is uitgevoerd op kilometerstand 53.446. Zie foto's van het onderhoudsboekje.

Peugeot staat bekend om de elegante, slanke auto's. Een SUV (Sports Utility Vehicle) is juist stoer en alles behalve elegant. Toch is de vormgever er wonderlijk goed in geslaagd om beide te combineren en daarmee onderscheidt de 2008 zich vanaf de eerste kennismaking van de massa. Aanvankelijk wilde Peugeot een verhoging in het dak maken om meer hoofdruimte achterin te creëren. Vrijwel tegelijkertijd wisten de technici het zitvlak van de achterbank te verlagen, waardoor het hogere dak niet meer nodig was. De opstaande randen aan het dak zijn echter gebleven als stijlelement. Deze bollingen vormen nu een mooie hint naar de bloedmooie Peugeot RC-Z. Het meest onderscheidende kenmerk van de Peugeot 2008 is de bijzondere zit achter het stuur. Als bij een sportwagen is het stuurwiel zeer klein en zit de bestuurder er bijna omheen. De 2008 biedt veel meer ruimte voorin dan de 208, maar heeft diezelfde sportieve zit. In de regel worden SUV's geplaagd door twee problemen: het hoge verbruik en de matige wegligging. Dankzij het bescheiden gewicht is de Peugeot 2008 zuiniger dan gebruikelijk. De gewichtsbesparing heeft echter nog een groter voordeel: het weggedrag is beter dan dat van alle tegenstrevers.

o.a. voorzien van: panoramadak, sportstoelen, lederen bekleding, JBL audio systeem, vol automatische airco, 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, parkeersensoren voor en achter, cruise control, stoelverwarming, navigatiesysteem, dimmende binnenspiegel, etc..


Bedrijfsinformatie

Proefrijden in uw eigen omgeving? Past het u niet naar Friesland af te reizen? Geen probleem! Wij komen graag naar u toe. Waar u ook woont in Nederland. Eén van onze medewerkers rijdt met de auto naar uw woonplaats. Na een korte uitleg kunt u proefrijden in uw eigen omgeving.

Opties
Climate Control
Getint glas
Lederen bekleding
Lichtmetalen velgen 16"
Navigatiesysteem full map
Panoramadak
Sportstoelen
Stoelverwarming
Achterspoiler
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Garanties
Auto Trust